Trappstädning
060
059
061
052

  CHECKLISTA TRAPPSTÄDNING

  (vanligast förekommande):


 • Sopning och fuktmoppning.
 • Rengöring av speglar, lister.
 • Avtorkning av strömbrytare,
 • elkontakter.
 • Rengöring av eventuell hiss.
 • Dammtorkning av fria ytor.
 • Avfläckning av entrédörrar.
 • Fönsterputsing av entrén.
 • Dammtorkning ledstänger.
 • Avfläckning av anslagstavlor.
 • Rengöring av tvättstuga.


TRAPP-STORSTÄDNING


En storstädning då och då är bra både för trapphuset och de som vistas där. Även om den regelbundna städningen är tillfredställande finns det detaljer och utrymmen som inte städas regelbundet. Hur ofta en storstädning behöver göras beror självklart på hur lokalerna nyttjas och vilka krav och önskemål du som kund har. En storstädning av trapphus kan förutom själva entrén och trappan t.ex. omfatta, tvättstuga, vind, källare och föreningslokal. Vi hjälper dig gärna med en storstädning oavsett om du vill anlita oss vid enstaka tillfällen eller skaffa ett abonnemang hos oss. Vi är närmare hundra medarbetare som erbjuder ren städservice med kvalitet. Vi arbetar med omtanke om våra kunder, varandra och miljön.

PRISER


Fråga oss om våra priser som vi anpassar efter ditt företags behov så att de blir nöjda.

Trappstädning


En välstädad trappuppgång ger inte bara ett positivt intryck för besökare utan motverkar också slitage. Vi kan utföra trappstädning för bostadsrättsföreningar samt både privata och kommunala bostadsföretag Vi levererar kundanpassade städtjänster där kvalité, kontinuitet och serviceanda står i fokus.


Vår målsättning är att skapa ett långt och varaktigt samarbete med dig som kund. Låt oss komma och titta på dina trapphus för en bedömning. Vi skräddarsyr en lösning för dig enligt dina önskemål.


Vi erbjuder alltid fast pris, vare sig det gäller bostad, företag eller fastighet. Vi respekterar att din tid är viktig och är därför måna om att alltid vara punktliga.


Vi lämnar alltid garanti på storstädningen. Eventuella brister som framkommer vid besiktningstillfället, i anslutning till städtillfället, åtgärdas genast av oss.


FÖRSÖRJNING


Vi kan utföra trappstäd åt bostadsrättsföreningar, brf, bostadsföretag, fastighetsförvaltare och fastighetsägare.


Våra arbetare har lång erfarenhet av trappstädning och kan lämna goda referenser.


Vi vet att det är viktigt för våra kunder att veta exakt vilket datum trappstädning kommer att utföras. Därför skräddarsyr vi ett tydligt städschema för just er trappa.
En välstädad trappa borgar för en hög säkerhet och liten risk för halkolyckor. En välstädade trappa bidrar dessutom till ökad trivsel för boende och ger ett positivt intryck för besökare.


Ibland kan det krävas en storstädning av tvättstugan eller en impregnering av golvet i trappor. Vi tar hand om all specialstädning, både till befintliga samt externa kunder.


Kontakta oss gärna för mer information och ett prisförslag!

MILJÖ

Vi använder miljövänliga rengöringsmedel och använder så lite vatten som möjligt. Där så är lämpligt använder vi torra metoder. Vi återanvänder städmaterial så som moppar och trasor. Sopsortering sker enligt kundens önskemål och lokalens möjligheter.