Butiksstädning

Butiksstädning


Vi hjälper små, mellanstora och stora butiksföretag, alla dagar i veckan, dag- eller kvällstid. Alla kunder har olika behov av lokalvård och vi anpassar oss efter de önskemål som finns.


Flexibilitet.

Vi har personal som vet att butiksstädning skiljer sig från annan städning. Det gäller bl.a. att vara snabb och flexibel med tanke på leveranser och omflyttningar i butiken.


Tidspassning.

Butiken öppnar vad en fast tidpunkt och då skall all städning vara klar. Därför har vi bl.a. alltid backup personal om den ordinarie personalen skulle vara sjuk.


Erfarenheten.

Vi känner till de kritiska ställena i butiken vad gäller smutsansamling, ställen som myndigheterna gärna lägger märke till. För livsmedelsbutiker gäller särskilda hygienkrav, vilket städpersonalen är utbildade för.


Vi butiksstädar hos små, mellanstora och stora företag, alla dagar i veckan, dag- eller kvällstid. Alla kunder har olika behov av lokalvård och vi anpassar oss efter de önskemål som finns.


FÖRSÖRJNING


En ren butikslokal gör ett gott och förtroende-ingivande intryck på kunden. Vi vet också hur viktigt det är att våra medarbetare är glada och trevliga, det gör att kundens personal blir glad och kunden får ett bättre intryck av butiken.


Vi tar hand om regelmässig städning och rengöring. Vi rengör och behandlar era golv så att dom får den rätta finishen.


Golvet är det första som kunden lägger märke till när de besöker er butik.


Kontakta oss gärna för ett prisförslag!

Escaparate 1
Escaparate 3
Escaparate 2

PRISER


Fråga oss om våra priser som vi anpassar efter ditt företags behov så att de blir nöjda.

MILJÖ

Vi använder miljövänliga rengöringsmedel och använder så lite vatten som möjligt. Där så är lämpligt använder vi torra metoder. Vi återanvänder städmaterial så som moppar och trasor. Sopsortering sker enligt kundens önskemål och lokalens möjligheter.