Om Oss

Yovanas Städ & Allservice AB

är försäkrade

Vi är försäkrade genom Trygg Hansa (ansvarsförsäkrad för 10.000.000 SEK).

Org. nr. 556987-7664

Godkänd för F-skatt.

Om Oss


Yovanas Städ & Allservice AB är en familje företag som erbjuder städning till både privatpersoner, företag och fastigheter i stor Stockholm. Vår målsättning är att ha störst andel nöjda kunder i branschen. Vi är ett flexibelt företag som ägnar mer tid åt våra kunder och har bättre koll på vårt jobb.


Vi erbjuder tjänster med toppkvalitet till kunder som vill ha det välstädat omkring sig. Städningen utförs alltid med ytterst noggrannhet av kunnig personal.


Idén bakom Yovanas Städ & Allservice AB var att skapa ett fungerande flytt och städföretag där vi erbjuder våra kunder kvalitet och inte kvantitet. Som kund hos Yovanas Städ & Allservice AB kan du känna dig trygg. Vi har försäkrad och utbildad personal, utvecklade säkerhetsrutiner och kvalitetsgaranti på våra tjänster.


Vår målsättning är att inte växa för fort då vi vill behålla en hög kvalitet och servicenivå av våra tjänster både hos befintliga och nya kunder.


Det är viktigt för oss att du känner dig trygg och därför är det alltid samma personer som genomför städningen hos dig. Det medför även att hemstädningen blir effektiv och snabb eftersom att personerna känner till ditt hus.